Jáspis

Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: minden szín sárga, barna, vörös, zöld, csíkos vagy foltos Átlátszóság: ritkán áttetsző Porszín: fehér, sárga, barna, vörös Mohs-keménység: 6,5-7 Sűrűség: 2,59-2,61 Képlet: SiO2Kristályszerkezet: trigonális Előfordulás:Németország, Franciaország, India, Madagaszkár Nyugati csillagjegy: összes Indián csillagjegy: Hód Kínai csillagjegy: Sárkány, Kígyó, Ló, Bárány, Majom, Kakas, Disznó, Patkány, Bivaly, Nyúl Elem: föld, tűz(A hagyományos értelemben vett horoszkóp jegy alá sorolásnak nincs értelme, az én véleményem szerint, hogy miért? Kérlek olvasd el a róla szóló oldalt: Itt)

A jáspisok ásványcsoport is az élet minden területére hatással vannak. A felhasználásukat illetően a választás fő szempontja az adott kő színe, mert színéből kiderülhet melyik csakrához kapcsolódik. A jáspisok gondoskodó szeretetükkel gyöngéden vezetnek végig bennünket gondolataink kitisztításának, érzelmi mérgeink kioldásának útján. Ők is ,mint minden kő átvilágítják a megrögzött gondolatmintákat, akik bilincsbe tartanak, átvilágítják érzelmeink tárházát. A legpicibb félelmet okozótól, életünk katasztrófáit okozó démonokig, fényt derítenek testi, lelki betegségekre. Segítségükkel átlátjuk és megértjük őket, hogy milyen körülmények hatására teremtettük meg (a betegségeket). Teljes átlátást adnak a körülményeinkről, miért vagyunk azok, akik vagyunk? Ezt mindig az energia legalsó rezgésszintjén kezdik. Szembesítenek bennünket gondolataink milyenségével, méghozzá úgy, hogy szembesülünk környezetünkkel. Környezetünk az a tükör, mely megmutatja, ki vagyok én! Hiszen csak azt kapom vissza, amit kisugároztam. Elvisznek az undorig a változtatni akarásig, természetesen szabad akaratom tiszteletben tartva. Tudatosságom mértékében eljuthatok, hogy csak tiszta szép gondolatokra vágyok. Segítenek megvalósítani! Támogatnak gondolataim kitisztítani, rájuk nagyon vigyázni, hogy maradjak az új vágányon, hogy eljussak a vágyott célig. Felhozzák bennem a hitet a kitartásig, segítenek, hogy önbecsülésem megtaláljam, talpra állítsam, megéljem, és elvisznek a boldogságig.

barna jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: mikrokristályos, szemcsés kvarc Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: üledékes Serkenti az emésztést, kiválasztást. Stabilizálja a keringést. Serkenti az immunrendszert, megtisztítja a testet a méreganyagoktól. Vértisztító. Dohányzás elhagyásakor nagy segítő Elősegíti a mély meditációt. Javítja a sötétben való látást. A barna jáspis a gyökér csakrába, a solarba, a torok csakrába, a harmadik szembe kapcsolódik. Ez a kő testi erőt ad, fáradhatatlanságot. Segít életünk szervezésében és kivitelezésében. Rugalmasságot ad annak megszervezésében.

capuccino jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Ásványtanilag: mikrokristályos szemcsés kvarc Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: üledékes Gyógyítja: gyomor, bél, immunrendszer, salaktalanítás, kiválasztás.


esőerdő jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: zöld Átlátszóság:átlászatlan részben áttetsző Porszín:fehér, barnás Mohs-keménység:5,5-7 Sűrűség:2,7-2,9 Képlet:SiO2 Ásványtanilag: kovasavban gazdag vulkanit Kristályszerkezet: különféle Keletkezés módja:vulkáni Előfordulás: Mexikó, Ausztrália, USA, Japán Az esőerdő jáspis a kettes csakrába és a torok csakrába kapcsolódik. Hatással van a szívre is. A szemlélődés köve. Segít dolgaimat egyenként átvizsgálni, és eldönteni kell-e az nekem? Végül amikor átvizsgáltam segítségemre van azokat átminősíteni, és újra hasznosítani. E nagytakarítás után jó érzéssel ellazulni és élvezni azt ami van.

fekete jáspis:


Szakirodalom szerint:leírása folyamatban
Mély módosult tudatállapotba juttat. Jövőbe látó álmokat és látomásokat okoz. A gyökér csakra köve. Ez a kő az életerő, és teremtő erő aktiválója, és gyógyítója.

kék jáspis:


Szakirodalom szerint:leírása folyamatban
Összekapcsol bennünket a spirituális világgal. Gyógyítja az elváltozással járó betegségeket, ásványi anyagok mennyiségét egyensúlyban tartja. Segít fenntartani az energiát a böjt alatt. Elváltozással járó betegségek gyógyítója.

leopárd jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai:Szín: barna, bézs Átlátszóság: átlászatlan részben áttetsző Porszín: fehér, barnás Mohs-keménység: 5,5-7 Sűrűség:2,7-2,9 Képlet:SiO2 Kristályszerkezet:monoklin Ásványtanilag:kovasavban gazdag vulkanit Keletkezés módja:vulkáni Előfordulás: Mexikó, Ausztrália, Japán, USA A leopárdbunda jáspis minden csakrába kapcsolódik. Tudásomba megszilárdít, megértésekkel tovább visz. Megértések révén tudásom növekszik. Segít a tudást az élet dolgaiba kamatoztatni.

mookait jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: rózsaszítől a halvány pirosig Átlátszóság: álászatlan Porszín: Vörös, fehér Mohs-keménység: 6,5-7 Sűrűség: 2,58-2,91 Képlet: SiO2 Ásványtanilag: jáspis opál keverék Kristályszerkezet: trigonális, amorf Keletkezés módja: üledékes Előfordulás: Ausztrália, USA, Brazília Elem: tűz Gyógyítja: máj, lép, immunrendszer, vér, seb. A mookait jáspis az egyes csakrába, a kettes csakrába, a solarba, a szív csakrába, és a torok csakrába kapcsolódik. Ez a kő a változás köve. Feltárja előttem mi az amiben vagyok, és mi az ami rám vár. Döntésem alapján indítja be a változást. Ha maradni akarok abban ami vagyok akkor ő leáll, de ha indulni akarok, magamhoz venni mindazt, ami megvalósulásra vár beindítja azt. Változásom igazi kaland lehet ha akarom, játék és kacagás. Mert kitágul a világ és játszótérré válik.
óceán jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: gömbszemcsés kalcedon Ásványtani osztály: kvarc Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni Serkenti: emésztés, méregtelenítés, regeneráció, sejtmegújjulás, immunrendszer. Ciszta, dagant kezelésére is ajánlott. Eltüntei azokat a méreganyagokat,melyek az erőstestszagot okozzák. Az óceán jáspis minden csakrába kapcsolódik. Ez a kő maga a megújulás. Az újjászületés babája, és irányítója. Segítségével felszámolhatom akadályaimat, leoldozhatom bilincseimet. (Régi gondolat minta,félelmek) Elhozza az oldottság, lazaság állapotát, mert megértéseimben is társ. A megértések pedig indítanak és egyre szaporábban lépegetve feltűnik a cél előttem.

rés jáspis:

Ez a kő a kettes csakrába, a szívcsakrába, és a torok csakrába kapcsolódik be. A játékosság köve. Segít megérteni mindazokat a konfliktusokat, hogy miért történik velem! Segít átlátni, megérteni, feldolgozni őket. Azt is segít megérteni miért azokkal az emberekkel keveredtem konfliktusba akikkel. A megértéseket feldolgozni és bölcsességgé párolni őket. Segít ez a kő kitágítani a horizontot, és a horizont felé elindulni. Felderíteni az ismeretlent, mely számomra mindig csak jó dolgokat hoz.


szivárvány jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Ásványtanilag:többszínű jáspis Ásványtani osztály: kvarc Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: üledékes Serkenti: méregtelenítés, immunrendszer.

turitella jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: megkövesedett csigaházak Ásványtani osztály: jáspis Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: üledékes Fokozza: salaktalanítás, kiválasztás, ellenálló képesség a környezeti szennyeződésekkel szemben. A turitella jáspis a kettes csakrába és a torok csakrába kapcsolódik. Szembesít ez a kő önmagammal. Tudatosságommal és szeretetem hőfokával. Ebben a munkában az önmagamba vonulással, míg felderítem, hogy ki vagyok én most ebben a pillanatban. Segít önmagam sötéségeinek átvilágításában. De abban is segít, hogy mindezt derűvel, jó kedvel csináljam. Végül az összegzés után a tovább lépésben az új élet kigondolásában, és annak megvalósításában.

zöld jáspis:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: vasszilikát tartalmú jáspis Ásványtani osztály: kvarc Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: üledékes Előfordulás: Németország, Franciaország, India, Madagaszkár, Egyiptom Gyógyítja: immunrendszer, fertőzések, influenza, megfázás, gyulladás. A zöld jáspis a kettes csakrába, a szív csakrába, a torok csakrába kapcsolódik. Ez a kő az ellenállást odaadássá változtatja bennem. A mennyiséget minőséggé. Segít feltárni mit, miért és hogyan? Segít az összegzésben, az átminősítésben. Segít gondolataim fölött éberré lenni és tiszta szép gondolatokat gondolni.

Vissza a névsorszerinti mutatóba<<< A horoszkóp oldal Itt Tovább a következő oldalra >>>

barna jáspis marokkő
súly:28gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
500,-
capuccino jáspis marokkő
súly:25gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
700,-
fekete jáspis marokkő
súly:20gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
500,-
kék jáspis marokkő
súly:14gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1000,-
leopárd jáspis marokkő
súly:25gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
700,-
mookait jáspis marokkő
súly:20gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
800,-
mookait jáspis marokkő
súly:96gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3500,-
óceán jáspis marokkő
súly:14gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
600,-
rés jáspis marokkő
súly:20gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1100,-
esőerdő jáspis marokkő
súly:100gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
esőerdő jáspis marokkő
súly:120gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3500,-
szivávány jáspis marokkő
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
700,-
turitella jáspis marokkő
súly:20gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
500,-
vörös jáspis marokkő
súly:20gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
900,-
zöld jáspis marokkő
súly:10gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
700,-
breccsa jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm, karkötő hossza 22cm (Az ár 1db nyakláncra:4200Ft, 1db karkötőre:3500Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
7700,-
brecssa jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm, karkötő hossza 22cm (Az ár 1db nyakláncra:5800Ft, 1db karkötőre:3500Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
9300,-
brecssa jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
5800,-
mookait jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm, karkötő hossza 22cm (Az ár 1db nyakláncra:4200Ft, 1db karkötőre:3500Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
7700,-
rés jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm, karkötő hossza 22cm (Az ár 1db nyakláncra:4200Ft, 1db karkötőre:3500Ft, 1 pár fülbevalóra:1800Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
9500,-
vörös jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm,(Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
6100,-
vörös jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm, karkötő hossza22cm (Az ár 1db nyakláncra: 3500Ft, 1db karkötőre:2500Ft 1 pár fülbevalóra:1800Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
7800,-
vörös jáspis ékszer
karkötő hossza 22cm (Az ár 1db karkötőre vonatkozik.)
ára:
1200,-
vörös jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm, karkötő hossza 22cm (Az ár 1db nyakláncra:4200Ft, 1db karkötőre:3500Ft 1 pár fülbevalóra:1800Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
9500,-
vörös jáspis ékszer
nyaklánc hossza 43cm, karkötő hossza 22cm (Az ár 1db nyakláncra:2500Ft, 1db karkötőre:1200Ft 1 pár fülbevalóra:1800Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
5500,-
esőerdő jáspis medál
súly:6gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
mookait jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
mookait jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
mookait jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
mookait jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
mookait jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
mookait jáspis medál
hossza:8cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
5500,-
rés jáspis medál
súly:10gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
900,-
rés jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1800,-
rés jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1800,-
rés jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
2500,-
rés jáspis medál
súly:4gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
700,-
rés jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1800,-
vörös jáspis medál
súly:3gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
700,-
vörös jáspis medál
súly:3gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
700,-
vörös jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
2500,-
vörös jáspis medál
súly:5gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
600,-
vörös jáspis medál
súly:6gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1100,-
vörös jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1800,-
vörös jáspis medál
súly:15gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1800,-
kép jáspis szappankő
súly:30gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
vörös jáspis szappankő
súly:30gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
sárga jáspis szelence
átmérő:5cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
vörös jáspis szelence
átmérő:5cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
kép jáspis medál
súly:6gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1800,-
kép jáspis tojás
súly:5gr méret:5x3,5cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
kép jáspis tojás
súly:5gr méret:5x3,5cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
leopárd bunda jáspis tojás
súly:5gr méret:5x3,5cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
mookait jáspis medál
súly:6gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
2300,-
mookait jáspis medál
súly:6gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
2300,-
óceán jáspis medál
súly:6gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
rés jáspis medál
súly:20gr átmérő:4cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1800,-
rés jáspis tojás
súly:5gr méret:5x3,5cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
3000,-
esőerdő jáspis ékszer
nyaklánc hossza 48cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
5800,-

Az árak bruttó árak (a 25%-os Áfá-t tartalmazzák), magyar forintban (HUF) vannak feltüntetve, és 1 darabra vonatkoznak!