Turmalin

Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: fajtánként más és más Átlászóság: átlátszótól az átlásztlanig Porszín: fehér Mohs-keménység: 7-7,5 Sűrűség: 2,9-3,2 Képlet: (Na,Ca)(Mg,Al)6(B2Al3Si6(O,OH)30) Előfordulás: Pakisztán, Nepál, Brazília, USA, Olaszország Nyugati csillagjegy: Mérleg, Skorpió, Bak Kínai csillagjegy: Kutya, Disznó, Bivaly Elem: föld (A hagyományos értelemben vett horoszkóp jegy alá sorolásnak nincs értelme, az én véleményem szerint, hogy miért? Kérlek olvasd el a róla szóló oldalt: Itt)


fekete turmalin (sörl):


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín:fekete Átlátszóság:átlászatlan Porszín: fehérMohs-keménység:7-7,5 Sűrűség:2,82-3,32 Képlet:NaFe3(AlFe)6((OH)4I(BO3)3ISi6O18)Ásványtanilag: fekete vas-aluminium-turmalin Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni Előfordulás: USA, Brazília, Madagaszkár Nyugati csillagjegy: Bak Kínai csillagjegy: Bivaly Elem: föld Enyhít a sugárfertőzésen, fájdalmon, feszültségen, süketségen. A fekete turmalin a gyökércsakrába, a kettes csakrába, a solarba, a szívcsakrába, és a torokcsakrába kapcsolódik. Mivel a gyökércsakra energetikailag azonos a koronacsakrával, így minden csakrába kapcsolódik. A munkát, a kiigazítást, mint mindegyik kő a legalacsonyabb frekvencián kezdi. Ölelésének nyugalmából ráláthatok a külvilágra. Mivel a külvilág tükör a számomra megérthetem, érzelmi és tudati helyzetem milyenségét, az oka is feltárul a számomra, hogy mi volt a lecke. Kijózanít, rádöbbenhetek, hogy mindaz, mi velem történik én csináltam magamnak, hogy tanuljak. Megértéseimben támogat a gyakorlatban is segít megvalósítani azt. Így világossá válik az út hogyanja, folytatása ha megcsinálni akarom azt.

kék turmalin (indigolit):


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: kék, zöldeskék, sötétkék Átlátszóság:átlátszó, áttetsző Porszín:fehér Mohs-keménység:7-7,5 Sűrűség:2,9-3,2 Képlet:Na(Li,Al)3Al6((OH)4I(BO3)3ISi6O18 Ásványtanilag: kék turmalin Ásványtani osztály: bór gyűrűszilikátKristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkán Előfordulás: USA, Brazília, Svédország, Namíbia Nyugati csillagjegy:Bika, Mérleg Kínai csillagjegy:Kígyó, Kutya Elem: víz Gyógyítja: vízháztartás, vese, kiválasztás, égési sebek. A kék turmalin a szívcsakrába és a torokcsakrába kapcsolódik. Ez a kő, ha találkozom vele elindítja bennem a szeretetet, ha pedig még nincs bennem segít kiásni a forrást kitisztítva beindítja a forrásból a szeretet áradatot. Ez bizony fájdalmas is lehet, mert szembesülök lelkiismeret furdalásaimmal, a bánattal, a félelmekkel, az aggódással. Akönnyek árjábaan, tisztító hatásában, sójában a szeretet édessége árad. És ez az édesség elhozza az örömöt, a jókedvet, a türelmet. Figyelmemet a szeretet árasztására fordítom, ez az áradás megnyitja a torkom, és eljön az új valóságom.

zöld turmalin (verdelit):


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: zöld minden árnyalata Átlátszóság: átlátszó, áttetszőPorszín:fehér Mohs-keménység:7-7,5 Sűrűség:2,82-3,32 Képlet:(NaCa)(Li,Al)3Al6((OH)4I(BO3)3ISi6O18 Ásványtanilag: zöld turmalin Ásványtani osztály: bór gyűrűszilikát Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni Előfordulás: USA, Brazília, Svédország, Namíbia Gyógyítja: ideg, szív, bé, ízület, daganat, szövet. A zöld turmalin a kettes csakrába, és a szívcsakrába kapcsolódik. Ez a kő az emóciókat, az érzelmeket oldja fel, gyógyítja, Szembesít érzelmeim alacsony frekvenciájával, belehelyez. Segít átminősíteni azt. Amikor ezt a munkát elvégeztem feltárja előttem az élet szépségeit, és azt, hogy megérdemlem, és minden az enyém ha kérem.

Vissza a névsorszerinti mutatóba<<< A horoszkóp oldal Itt Tovább a következő oldalra >>>

fekete turmalin marokkő
súly:5gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1600,-
zöld turmalin marokkő
súly:10gr (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1500,-
turmalin medál
méret:1,5x0,6cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
11000,-
turmalin ékszer
karkötő hossza 22cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1200,-
zöld turmalin medál
méret:1,5x0,6cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
8000,-
Vegyes turmalin ékszer tört szemekből.
Nyaklánc hossza 90cm. (Az ár 1db nyakláncra:5800Ft, 1 pár fülbevalóra:1800Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
7600,-
Vegyes turmalin ékszer tört szemekből.
Nyaklánc hossza 42cm. (Az ár 1db nyakláncra:4500Ft, 1 pár fülbevalóra:2500Ft vonatkozik. Az ékszerek külön is megrendelhetők.)
ára:
7000,-
zöld turmalin nyers kő
súly:9gr méret:1,8x2,8x2cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1200,-
fekete turmalin nyers kő
méret:4x2,5x3cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
1000,-
fekete turmalin és muszkovit nyers kő
méret:6x4,5x4cm (Az ár 1db-ra vonatkozik.)
ára:
2500,-

Az árak bruttó árak (a 25%-os Áfá-t tartalmazzák), magyar forintban (HUF) vannak feltüntetve, és 1 darabra vonatkoznak!